Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Monday, July 20, 2015

#

Raya 2015 .

(Been update with phone . 😁)


 Inilah problem when using phone 😢😥



Assalammualaikum lamanya lah tak buka blog haha sbb HIATUS last update Sabtu , 13 Disember tahun lpas . Busy and malas was the only reason bkn setakat tu PT 3 tahun dpn sentiasa dlm ingatan 😨😱 so let us proceed to our topic Raya ! 😂  so apa korang rasa dgn perayaan tahun ni ? taklah semeriah tahun tahun sebelumnya ye dakk ? Tapi kalau ikut rasa je tak guna . Aim raya untuk ziarah-menziarahi not only for the duit raya hahahaha .   


Gambar ? Hmm I guess tak berapa banyak pun sebabnya beraya time tu pun sbb aim mmg nk kan suasana kampung no internet hehe ! Rasanya ada je parents korang yang tk bagi guna phone time beraya kan . That's normal .. usually orang banyak guna phone ni tak akan merasa suasana kampung yang sebenar-benarnya heh .




Idk what type of style is this haha style iklan colgate maybe . 😂😂😂 


That is my brother btw . Oh yea yg ini pulak dinamakan style  Qu Puteh ya akak akak dan adik adik sekalian hehe 💁  


Pelik kan I know lah dude 💃 . Selain itu , kami juga sibuk beraya di wayang tau ! 😏




ini dinamakan style botol ant-man haha ✨ famous dh style ni . 😝 Tgk tu muka pun sebelah je ! 



P/s ; gmbr dgn family dlm phone paksu so upload lain kali laa ya . 
wassalam :-)

No comments:

Post a Comment

Most viewed!

Otaku :)

Once an otaku, forever an otaku!