Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Saturday, December 5, 2015

#

Study Group! - for PT3

Assalammualaikum peeps  ! (⌒o⌒)

Okay Syara nak share moment time kitaorang pergi library haritu... 

Serious seronok gilaaaa time jumpa kawan² bila dah lama tk jumpa then buat pulak revision together  ! Ya Allah mmg best moment ever  ! Okay first kitaorang plan lah kt group whatsapp. Kt group yg mmg khas untuk discuss about that thing. Kitaorang kinda tk sure day and time nk pergi sana mmg time tu tk confirm pun nk jumpa ke or what. But mmg Mar and Aina pun tk ada transport and etc ..


 Nasib they got meee and my mom so that diorang boleh follow Syara & Liyana hahahahahaha time tu rasa blessed sgt 🙌sbb dpt belajar sama². Syara set time dari pkl 11AM - 3 PM but syukur sangatttt dapat bertolak awal pkl 10:30 dh smpai tapi tunggu Liyana on the way dari Klang ambik masa 14 minit jugaklah huhuhu 😌 jauh kannn so tunggu punya tunggu finally.. Duhhh 😂 lol. 


After that, kitaorang belajar maths and science... Mmg excited gila dowh!  Hahahahahaha dude okay kitaorang belajar dlm 4 hours jugaklahhhh wow mmg tak sedar tau-tau dh pkl 1:30 PM so Syara & Liyana pergi surau to perform our solat. Syara ingt satu je belajar² jugak solat jgn tinggal right?  😳  Mar and Aina can't hahahahahaha 😂 no need an explanation lahhh. 

Lepas solat naik library then pergi food court! Syara mkn roti yg bawak je hahaha at least jimat duit (tapi serious that time mmg rasa nk mkn nasi  😭 ) nasi ayam kat situ RM 4.00 jeee cuma I don't bring money huhu tkpe janji mkn buat alas perut 👌


Kemudiannnnn jeng³ mulalah activity berselfie bagai nak rak. Eh² rak jatuh Hahahahahaha 😂 😂 okk proceed . Ini gambar yang sngtlah marvelous! 🙆




Okay ni collage ! Syara ofc lah yg pkai speck tuuuu hahahah skema kot

Sayang kat Liyana sorang niii 8 years dah our friendship alhamdulillah... Dude she's the best kawan I've ever known! 😁😊


This is Mar and Aina! Love them like a lot!!! 😸😹😻



Selfie part ni muka aku paling kelakarrr 😂😂😂


2nd selfieee


3rd selfie ft background daun hijooo hahaha! ✌


👊 jangan kacau kitaorang tgk view yg indah lagi permai ni 


candid by Aina was a perfection!  Hohohoh 😎

Actually berlambak lagi gambar kitaorang but 8 pun dah cukup menggambarkan moment kat library tun uda hari khamis bersamaan 3/12 harituuuu sooo ni kira throwback / flashback lahhh hehehe 😆 semoga berkat kami belajar boleh dapat flying ✈  colours Amin...

Tamatlah hari khamis dgn moment yg indah gila dude! Oklah wassalam peace yow!!   v(=∩_∩=)フ

No comments:

Post a Comment

Most viewed!

Otaku :)

Once an otaku, forever an otaku!