Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Friday, March 24, 2017

#

Otaku

Assalammualaikum and ohayo gozaimasu!

So far..., Syara tak pernah nak kenal rapat dengan blogger yang bergelar otaku semua ni. Yup I noticed that they should be known sebab blog diorang semua memang kawaii plus awesome :3 so let's take a view!

Ikou!!!!

to this 2 blogger yang Syara rasa diorang nice and friendly walaupun, Syara ni macam budak baru nak up HAHAHAHA

Faranym-senpai

She's extremely friendly!!,nice, akak yang lawa and bagi Syara dia ni tak nampak macam 18 pun macam muka budak-budak je hewhew :3 maybe sebab always happy go lucky kot..akak ni baru je ambil results SPM and now she's working at Baskin Robbins at Dpulze Cyberjaya..
ではごきげんよう!(all the best) hehee ^^ Blog dia memang lawa gila. First time Syara active blog balik ..blog dia yang Syara rasa nampak macam memang lain daripada yang lain lah.. Like.., bukan senang kot nak edit blog macam tu kan? But, her blog would make you speechless xD And yeah Syara ada add akak kat FB if you noticed it..but, malu ah nak tegur hahahaha sebab akak lawa C: well, from my point of view, dia punya blog kemas lah memang kemas sangat-sangat sugoi! And penuh dengan anime...If ada free time can you teach me a lil bit how to edit yang sebelah kiri tu hahaha benda tu memang kemas sebab akak letak satu tempat and dia akan open new window! Well, Syara tau akak busy so,..,apa-apa pun request ni tak kisah bila nak buat sebab Syara pun might hiatus juga after this nak focus belajar ._.  HAHAHA and thanks for the wishes untuk next year tu :) Oh yeah! Before lupa akak ni agak pro bukan agaklah tapi bagi Syara macam memang pro dalam melukis..Serious! Her drawing lawak gila T^T ...banyak dah otaku yang Syara jumpa mesti lawa-lawa gila bila melukis ._. *stunning* do view her blog tapi, right now dia semi-hiatus sebab bekerja...Ada tengok dia cosplay memang lawa hahaha Syara tak pernah lah ada time nak cosplay sangat sekarang...after all pergi lah blog dia mana tau nak cari ilham edit blog :D Recommended!! Once again blog Fara-senpai marvelous!!! hehhhee..Setiap kali tukar theme je blog still remain cantik ! Syara perasan bila tema dia sekarang SAO and still lawa T^T  Blog akak fara memang perfect!


.


Okay next..., blogger ni Syara kenal lama jugaklah since form 1 I guess but then, Syara stop buka blog and end up jadi berhabuk begini sobsobs...yelah last year lagi nak focus PT3 :"))) But, alhamdulillah dia still ingat xD yelah bukan semua orang ada ingatan yang kuat macam akak ni



Misaki-senpai 

Akak ni sebenarnya lawa ehem-ehem but dia jarang tunjuk gambar dia...Syara tau pun lepas add kat FB HAHAHA xD *do approve me senpai C:*Blog dia kawaii gila hahaha *okay gila ._.* sebab purplish je ...kemas jugak macam Fara-senpai ..Syara tau korang dua ni dah lama kenal sebab tengok kat blog dia ada letak Twins blog xD hewhew...serious kalau datang blog dia pun memang akan speechless jugak!!! and apa yang menariknya blog dia ni kalau tukar theme je still cantik sebab seingat Syara dulu last tengok blog dia tema One-Piece hahaha yang tu pun lawaaaaaa sangat-sangat heehheee...one more thing! Dia ni pun friendly juga..dulu selalu comment kat entry blog Syara hmm..ahahaha walaupun tak reply like a year!! Sebab hiatus tahun lepas...huhuhu T^T but still, appreciate lah sebab akak ni support juga Syara walaupun baru je nak buat blog balik hahaha ._. Oh! If korang datang blog dia ni korang boleh tengok banyakkkk benda such as anime review,manga review and even game review! Alamak hahaha banyak kan? So..datanglah tengok blog dia yang bagi Syara perfect sangat sangat sangat sangat eheheheeee...Dahla kemas comel lepas tu pandai speaking ..Oh yeah dia guna English language untuk blog dia :) while me using both languages T^T well, tak pro lagi nak guna fully English...but I'll try after this ada juga entry yang guna fully English ..So do take a view on her blog okeh okeh okeh? ではごきげんよう! (All the best) .



So.., ramai lagi otaku's blogger yang Syara jumpa but, tak berapa kenal lagi so tak tahu nak describe diorang macam mana sangat..Syara actuallly banyak lagi nak describe tapi nanti entry ni panjang sangat pulak xDD actually nak buat entry tentang throwback jumpa ex-schoolmates but, why not Syara share pasal blog diorang ni dulu kan... :))))

Note - Syara letak link blog korang untuk exchange links boleh? Ahahaha kenapa baru rasa nak exchange links ._.

Goodluck to both akak-akak yang lawa ni hahaha yup diorang lawa ah ! Sorry if description tak panjang mana pun :P


Image result for anime tumblr gif


Sayonara!~

*after this might stop blogging for a while* gomenasai :(((




5 comments:

  1. Interesting really! Coz seriously memang susah nk cari blogger otaku haha!

    ReplyDelete
  2. ehem ehem... lawa? ahahahahha XD comey ja.. ehhh ehhh >///< approved already :) hehehe.. tegur2 lah nanti.. XD ngahahaha XD

    hehehe Fara yg tiru akak.. ehh ehh... ooppsss... kang budak tu terbaca habislah :P

    sankyu XD tema kali ni Kanna chan pulak ehehehe :) sorrylah.. busy deh.. tak smepat nak post, blogwalking.. janji dan janji tapi tu lah.. janji tinggal janji.. :P

    ommmmoo tadelah perfect mana.. ahahaha XD biasa2 ja TT^TT
    English pun erm broken gak ahahaha.. (even my sis tegur salah itu ini, and ada sesetangah blogger I respect yang tegur penggunaan English) heheheheh... ) Grammar teruk sangat :P

    sis guna both Malay and ENglish.. ehehehe.. guna je yang mana yang sesuai.. bahasa ibunda kita pun boleh, kalau kata ada kawan dari luar yang tak faham Malay, ada translator :) hehehe

    Thanks for this review btw cute lil sis~

    ReplyDelete
  3. blogger otaku la nie, matjo rasanya bukan layak jadi otaku lagi, setakat suka baca manga dan tengok anime, :)

    ReplyDelete
  4. Im toucheddmddd...uhuuuu

    Do read the real comment here dear syara...

    😇😇😇

    ReplyDelete
  5. hahaha, i know both of them (misaki and fara) too! you also may add someone more. she is rasya, but i do not think she is an otaku. she is majoring japanese language and studying in Japan. of course she likes to share her experiences about Japan culture. you can visit her by following this link : https://nurulrasya.com/rasya-author/

    ReplyDelete

Most viewed!

Otaku :)

Once an otaku, forever an otaku!